Ancelotti aggódik Benzema miatt

A Real Madrid sokszor egy fecskével dolgozik a támadások során. Karim Benzema-ra bízzák a gólszerzést és többször a támadójáték irányítását is. De mi lesz akkor, ha a francia csatár lesérül?

Nem beszélve arról, hogy nem mai csikóról van szó, ugyanis Benzema már 33 éves. Az jelen pillanatban csak csökkenti az aggódást, hogy a nagy rivális FC Barcelona szenved a bajnokságban. És a madridi csapat még úgyis első helyen áll, hogy bőven akadnak bakik. Ugyanis győzelmet vártak a Villarreal ellen is, de még nagyobb hiba volt a Sheriff elleni BL vereség. (https://futballpapa.hu/2021/10/01/robantottak-a-fogadoirodak-madridban-meg-csak-lestek/)

A Bajnokok ligájában annyira nagyon nem kell aggódni, hiszen csak 2 mérkőzést játszottak le, ráadásul az első találkozón a legveszélyesebb csapatot, az Inter Milan-t sikerült megverni Milánóban.

Persze fontos megjegyezni azt is, hogy Ancelotti nem lehet teljesen büszke a győzelmekre sem, hiszen valamikor csak hajszálon múltak ezek a 3 pontok.

A Madridnak nincs mérkőzése ezen a hétvégén, mert az Athletico-val való összecsapásukat elhalasztják a dél-amerikai játékosaikat érintő Covid-protokoll miatt, így a csapatnak gyakorlatilag három hetes szünete van. A játékosoknak nem feltétlen, hiszen több csapattag részt vett a világbajnoki selejtezőkben vagy az UEFA Nemzetek ligájában (amit Franciaország nyert, a döntőben Benzema gólt szerzett).

Így most több idő marad arra, hogy átgondolják a teendőket, és, hogy átszervezzék a felállást. Felmerült mostanában az is, hogy Kylian Mbappe, az említett csatár honfitársa a Real-hoz kerül. A pletykák azért is erősödnek, mert Mbappé egyelőre nem hosszabbította meg szerződését Párizsban.

Ancelotti-ék tehát nagyon aggódnak Benzema miatt, hiszen annyira alapember, hogy nem csak a Real Madrid-nak, hanem a teljes spanyol bajnokságnak a legtöbb gólját (9) és legtöbb gólpasszát (7) szerző játékosa. A többieknek is fel kell nőni a feladathoz a tartós siker miatt!

Kép és információ forrása: www.goal.com

Scroll to Top