Robantottak a fogadóirodák, Madridban meg csak lestek

A héten folytatódtak a BL csoportmérkőzései. A szerdai játéknapon a Real Madrid-tól várhattuk a legkönnyebb mérkőzést, viszont a kimenetel nem volt ilyen egyszerű.

A Real az FC Sheriff Tiraspol moldáv csapatot fogadta. Első meccsen a madridiak az olasz bajnokot verték 1-0 arányban, ráadásul Milánóban. Ehhez képest a Sheriff elleni találkozó otthon egy könnyed teadélután kellett volna, hogy legyen. De nem ez történt. Tény, hogy a királyi csapat széjjel lőtte a moldávok kapuját, gólt is sikerült szerezni, igaz csak egyet, azt is büntetőből (Benzema), de ez kevés volt. 31-szer kísérletezett lövéssel a spanyol csapat, míg az ellenfél csupán 4-szer. Az esetek 76%-ában a Real-nál volt a labda. Na de kit érdekel, ha kevés labdabirtoklás során is képesek gólt lőni a Sheriff játékosai?

A Real gyakorlatilag lőtt kapufát, kapust is, kapu mellé is suhintottak bőséggel, de nem akart összejönni a mezőnygól. A moldáv alakulatnak kevesebb helyzete volt, de azokat jól kihasználták. Vezettek az első félidőben, majd madridi egyenlítés után nem hagyták annyiban, és az utolsó pillanatokban ismét megszerezték a vezetést. A hazaiaknak még volt lehetősége az egyenlítésre (ami még továbbra is ciki lett volna), de nem jött össze.

Ha döntetlenre fogadtál, az is nagy szorzót ígért, ha viszont azon kevesek között voltál, akik a vendégek sikerében látták a lehetőséget, bőven sokat kaszáltál. Természetesen a Real-nak akkor is 1,5 alatti szorzója volt a győzelemre, amikor vesztésre álltak. Majd később egyre csak növekedett ez a szám. Az egyenlítés után pedig azt hihette mindenki, hogy ismét helyreállt a rend. Majd ahogy említettük, Tiraspol csapata ismét megmentette a fogadóirodákat a kifizetéstől.

Ilyen helyzetben kitartotok az esélyesebb sztárcsapat mellett vagy a kisebb klub nagy odds-át szoktátok meglovagolni?

Kép forrása: www.managingmadrid.com

Scroll to Top