Vasárnap esti izgalmak

Ha hétvégén mérkőzést rendeznek az európai ligabajnokságokban, azok sok esetben a hétköznapihoz képest korábban kerülnek megvalósításra. Délután 4-5 körül is láthatunk elit csapatokat. Ugyanakkor a vasárnapi játéknap legérdekesebb meccsei közül kettő az esti órákban történt meg.

A Real Madrid a Valencia otthonában bizonyított. Várható volt, hogy nem lesz könnyű a találkozó, bár a madridi csapat igyekezett irányítani, az első félidőben nem sikerült megszerezni a vezetést. Sőőőt, a másodikban hátrányba került a legendás csapat, és kérdés volt, hogy egyáltalán a döntetlent sikerül-e összehozni. A 85. percben a Real győzelme 41-es odds-cal bírt. Gondoljatok bele! 10.000 Ft-tal történő fogadás 410.000 Ft-os eredményt hozhatott. Hát be is jött. A 86. és 88. percben is gólt szerzett a vendégcsapat (Vinícius Junior és Karim Benzema jóvoltából). Majdhogynem alig érkeztek vissza az első gólörömből, már rúgták is a következőt.


Képek forrása: www.90min.com

A PSG kicsit kisebb izgalmakat élt át. Pedig az sem egy utolsó meccs volt. A második játékrész elején a Lyon szerzett vezetést. Neymar nagyon offenzíven játszott, aminek meglett az eredménye, 11-es harcolt ki a párizsi csapat. A brazil támadó oda is állt a büntető ponthoz és egyenlített. A mérkőzés utolsó percei egyértelműen a PSG támadásairól szóltak. Várható volt, hogy érkezik valamikor a győzelmet jelentő gól. A Lyon persze foggal-körömmel küzdött a döntetlenért, ha már a vezetést nem tudták megtartani. Végül egy tökéletesen beadott labdát Icardi tökéletes fejessel értékesített, így ha nehezen is, de érvényesült a papírforma.


Kép forrása: www.france24.com

Azt nem kívánhatjuk, hogy minden meccs ilyen legyen, de ha esténként akár egyszerre is ilyen fordulatos találkozók várnak ránk, akkor nagyon szép szezonnak nézünk elébe.

Scroll to Top