Griezmann újra az Atletico-ban

Antoine Griezmann, francia válogatott csatár, az FC Barcelona játékosa… volt. Griezmann korábban, 2018-ig az Atletico Madrid játékosa volt, most viszont visszakerül előző csapatához, igaz 1 éves kölcsönszerződés keretében.

A játékos reakciójából kiderült, hogy ez volt a hőn áhitott vágya, hiszen már gondolkodott a visszatérésen. Állítása szerint: „Évek óta nem történt velem jobb dolog, mint hogy visszatérhettem a klubhoz.” A Barcelona-ban töltött időszak alatt 35 gólt szerzett, ráadásul a múlt szezonban Király-kupát nyert. Most viszont ismét csapattársa lehet annak a Luis Suaráz-nek, akivel a Barca-ban együtt dolgoztak.

Nemcsak érzelmi és földrajzi visszatérés ez Griezmann-nak, hanem karierlehetőség is, hiszen ahhoz az együtteshez igazolt, mely a La Liga legutóbbi bajnoka lett. Ráadásul az idei szezont is jól kezdte, 3 győzelmmel és 1 döntetlennel veretlen a címvédő gárda.

Griezmann amúgy egyszerre két dologgal foglalkozhatott. Ugyanis akkor tudta meg a számára kedvező hírt, amikor a válogatottal éppen a VB selejtező túrán volt, ami elég vegyesen sikerült. 3 mérkőzésből csak egyet sikerült megnyerni, igaz a másik kettőn sem kaptak ki. Bár Bosznia-Hercegovina és Ukrajna ellen is a győzelmet várták a franciák.

A lényeg a lényeg, hogy a francia csatár a katalán fővárosból átteszi székhelyét a spanyol fővárosba, ahol jól indult minden, hiszen győzelemmel kezdte meg az ismételt együttműködést az Atletico Madrid-dal (Espanyol 1 – Atletico Madrid 2).

Kép forrása: bleacherreport.com

Információ forrása: nemzetisport.hu

Scroll to Top