Európa legutóbbi átigazolásai

A különböző európai ligák csapatai aktívan építik magukat az utóbbi napokban. Van, aki rövid távon igyekszik megoldás találni és persze akad olyan is, aki a hosszú távú építkezésben hisz.

A Real Madrid megerősítette a Rennes középpályásának, Eduardo Camavingának a hatéves, 40 millió eurós értékű szerződéssel történő elfogadását.

A Chelsea a nyári harmadik szerződtetésüket mindössze két perccel a szabadidő lejárta előtt kötötte meg. Szerződést írnak alá Saul Niguez-zel egy szezonra szóló kölcsönről az Atletico Madridtól, 34.75 millió eurós vételi opcióval.

A Real Betis szerződést kötött az Arsenal-ban szereplő Bellerin-nel egy kölcsönszerződés keretében. A játékos egy évtizedet töltött el az Ágyúsoknál, majd most visszatér szülőföldjére. A klub megerősítette, hogy az Arsenal jobbhátvédje, Hector Bellerin csatlakozott a La Liga-ban szereplő Real Betishez.


Az Arsenal megerősítette 16 millió fontos (19 millió eurós) átigazolását a Bologna védőjével, Takehiro Tomiyasu-val kapcsolatban. A 22 éves játékos nagy benyomást tett a Serie A-ban, ami Európa-szerte érdeklődést váltott ki. A japán válogatottban is aktívan résztvevő labdarúgó a 18-as mezszámot kapta.

Képek és információ forrása: www.goal.com

Scroll to Top