Megviselte a Juventus-t Ronaldo átigazolása

Az utóbbi időben felröppentek a hírek arról, hogy Cristiano Ronaldo elvágyódik az olasz Juventus csapatából. Pletykák szóltak arról is, hogy a szerződésének lejárta után a PSG-hez igazol, amivel megalakulhat a veterán Messi-Ronaldo duó (https://futballpapa.hu/2021/08/22/osszeall-a-ronaldo-messi-duo/). Hát nem ez történt…

Ronaldo ugyanis átigazolt a Manchester United-hoz, ahol már korábban is játszott, sőt ott figyelt fel rá igazán a világ. 2009-ig szerepelt az angol klubban, ahova most ismét visszatér. Emiatt a szombati Serie A mérkőzésen már nem tudott részt venni a sztárjátékos. A Juventus ugyanis a (papíron) jóval gyengébb Empoli-t fogadta. A fogadóirodák, a tipster-ek is azt várták, hogy Ronaldo nélkül is a Juve nyerni tud hazai pályán. Az óvatosabbak viszont elkerülték ezt a találkozót, és jól is tették.

Az Empoli-nak természetesen azért nem volt könnyű dolga, a Juve játékosai offenzívebb játékot produkáltak és végig veszélyesek voltak. Főleg akkor vált fontossá a torino-i gól, amikor már az egyenlítésért küzdettek a hazaiak. Ugyanis Mancuso az első félidőben betalált, Chiesa és Cuadrado pedig hiába izzasztották Vicario kapust, nem sikerült betalálni, így kimondható, nagyon érződött Ronaldo hiánya.

Most egy kisebb szünet következik a Serie A szezonjában, legközelebb szeptember 11-én javíthatnak a fekete-fehérek.

Kép forrása: www.blackwhitereadallover.com

Scroll to Top