Összeáll a Ronaldo-Messi duó?

Míg a Paris Saint-Germain építi a csatársorát egy olyan hármassal, mint Neymar-Messi-Mbappe, újabb zsákmányra fenik a fogukat. Korábban is felmerült Ronaldo neve, viszont egyre konkrétabb tervek kerülnek elő.

Ugyanis a francia sztárfocista, Mbappe helyére várják a portugál legendát. A 22 éves játékos neve többször felmerült a Real Madrid-nál, ugyanakkor a PSG még nem tervez tranzakciót a nyár folyamán. Jelenlegi szerződése 2022-ig szól, utána pedig szabadon igazolhatóvá válik.

Vagyis jövő évi tervekről beszélhetünk, ráadásul Ronaldo szerződése is jövőre jár le, így Ő lehet az, aki betölti a “francia űrt”.

Nagy verseny lesz a portugál csatárért, márcsak azért is, mert Real Madrid érte is harcba száll. Valamint a régebbi csapata mellett a Manchester City is ajánlatot akar majd tenni.

Hogy minél több játékost említsünk, természetesen a Juventus is gondol a jövőre, új támadóként az argentin sztár Paulo Dybala-val terveznek. Vagyis mozgalmas és izgalmas cserék várhatóak legkésőbb a jövő évi átigazolási időszakban.

Kép forrása: www.theclevelandamerican.com

Információ forrása: espn.com

Scroll to Top