Mbappe és Ronaldo átigazolási ügyei összefonódnak

Cristiano Ronaldo Serie A-ban eltöltött ideje véget érhet, ugyanis a 36 éves játékos elvágyódik a Juventus-ból. Augusztus 31-ig tart az átigazolási időszak, addig kell megegyezni a játékosnak leendő (vagy aktuális) csapatával. A portugál sztár azt szeretné, ha a lépés mielőbb befejeződne, szerződése 2022-ben jár le, és már két lehetséges úti célt is szemügyre vett.

Az ügyletek azonban Kylian Mbappe jövőjétől függnek, és Ronaldo magabiztos azzal kapcsolatban, hogy a Paris Saint-Germain őt tekinti az első választásnak, ha a Real Madrid nyáron megszerzi a 22 éves játékost.

De ha a 150 millió euró értékű francia válogatott Párizsban marad, Ronaldo újra szeretne csatlakozni a Real Madrid-hoz. Ez esetben újra együtt dolgozhat a korábbi menedzserrel, Carlo Ancelottival a spanyol fővárosban.

Az ötszörös Aranylabda-győztes erős formában volt az elmúlt szezonban, a Juventus 31 bajnoki mérkőzésén 29 alkalommal szerzett gólt, és továbbra is komoly átigazolási díjat kérhetne, ha a klub most elengedné.

Kép és információ forrása: espn.com

Scroll to Top