Messi nem marad Barcelona-ban

Lionel Messi, argentin labdarúgó, minden idők egyik legjobb játékosa, az FC barcelona legendás focistája. Volt… Legfrissebb információk szerint nem marad a katalán klubnál.

Messi már junior korában is a csapat tagja volt, vagyis 21 éve ennél a klubnál dolgozik. A nyár folyamán lejárt a szerződése, és úgy tűnt, hogy bár szabadon igazolható volt, marad a Barca-nál. Legalábbis ebben állapodtak meg, de ahogy korábbi cikkünkben is taglaltuk, (https://futballpapa.hu/2021/07/26/mikor-rendezodik-vegre-messi-szerzodese/), ahhoz, hogy megtartsák a sztárfocistát, a béreket rendesen át kellene rendezni.

Végül nem tudtak megegyezni, ráadásul a La Liga is szigorúan állt az esethez, így Messi továbbáll. Egyelőre még kérdés, hogy melyik csapathoz kerül át. Pletykák rebesgették a Manchester City-t, viszont az angol klub cáfolta ezt a hírt.

A Paris St. Germain is szóba került, hamarosan kiderül, hogy mely klub lesz a következő állomása a 34 éves argentin csatárnak. Vagyis veterán labdarúgóról van szó, ami növeli a szerződés kockázatát.

Kép forrása: www.90min.com

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Scroll to Top