A Tottenham leigazolja Bryan Gilt a Sevilla-tól, Érik Lamela Sevilla-ba kerül

A Tottenham leszerződtette Bryan Gilt a Sevilla-tól, piaci szempontból Érik Lamela helyére, aki csatlakozott a spanyol klubhoz az üzlet részeként, 8 év tottenham-i időszak után. A Spurs további 25 millió eurót (21,4 millió font) fizet a 20 éves szélső játékosért. Gil szerződése 2026-ig szól. Új munkaadójával kapcsolatba fog lépni az olimpia végén, ahol Spanyolországot képviseli.

Lamela, a 29 éves argentin 2013 augusztusában csatlakozott Roma csapatából az angol klubhoz, és 257 alkalommal lépett pályára. A Spurs a honlapján azt mondta: “A klub egyik kulcsembere kerül ki a csapatból – minden jót kívánunk Ériknek a jövőben.”


(bal oldalt Lamela, jobb oldalt pedig Gil látható)

További fontos hír Tottenham-ból, hogy a vezetőség egész nyáron jelezte, hogy nem áll szándékukban eladni Harry Kane-t, annak ellenére, hogy Ő érdeklődik a Manchester City iránt, és a csatár azt állítja, hogy készen áll egy új kihívásra. A Spurs új menedzsere, Nuno Espírito Santo a múlt héten elmondta: „Harry a játékosunk, másról felesleges beszélni. Itt az alkalom, hogy Harry visszanyerje energiáját.

Augusztus 13-án kezdődik a Premier League, két nappal később játszik először Tottenham, pont a Manchester City ellen.

Kép és információ forrása: www.theguardian.com

Scroll to Top