Harry Kane fejtegeti jövőjét

Harry Kane szerint logikus döntés lenne Daniel Levy-től, ha eladná Őt a nyár folyamán. A Tottenham csatárának véleménye alapján 100 millió font egy potenciális ajánlat lehetne.

Kane elhatározta, hogy elköltözik, és legszívesebben Manchester City-be tenné le székhelyét. Hozzátette, hogy nem is lenne igazságos Őt itt tartani akarata ellenére, hiszen 11 éves kora óta mindent megtett a klubért.

Gary Neville-lel folytatott beszélgetés során az alábbiakat említette: “Játékosként nem tudom, hogy mit gondolhat az elnök. Lehet, hogy el akar majd adni engem. Azon gondolkozhat, hogy: ha el tudom adni 100 millióért, akkor miért ne tenném?”

Mindenesetre a válogatott labdarúgó szeretné, hogy a jó kapcsolat megmaradjon játékos és menedzser között. Bízik benne, hogy egy őszinte beszélgetést tudnak folytatni, ahol egyeztetik a mindenkinek megfelelő jövőt. Kane nem titkolt vágya, hogy a Bajnokok Ligájában babérok törjön. Ahogy figyelte a bajnokságot, hatalmas vágyat érzett a jobbnál jobb csapatok láttán, hogy Ő is ott szerepeljen a következő években.

Kép és információ forrása: www.theguardian.com

Scroll to Top